Kósa Tibor portré

Kósa Tibor vagyok, debreceni Webdesigner és grafikus. Én is a ‘90-es évek azon tinédzserei közé tartoztam, aki még a családi ebéd kedvéért sem szívesen álltak fel a számítógéppel való „bütykölés” mellől.

Első kisebb sikeremet 2001-ben könyveltem el, amikor a számítógépemet egyedül szereltem szét, majd raktam össze működőképesen! Mivel szülőfalumban ismerték a számítógépek iránti „szenvedélyemet”, 2005 és 2006 között a helyi Polgármesteri hivatalban alkalmaztak informatikusként, ahol a számítógépek és az ehhez kapcsolódó informatikai rendszer működtetése volt a feladatom. Később az általános iskola informatikai rendszerének működtetése, karbantartása, az iskolai rendezvényeken való fényképezés, videófelvétel készítés volt a feladatom.

Ezután, 2008-ban megszereztem az Internetportál fejlesztő és karbantartó minősítést, kiváló eredménnyel.
2009-ben Debrecenben kezdtem dolgozni egy gyógyszeripar számára is beszállító kisvállalkozásnál, ahol nyomdai előkészítéssel, grafikai tervezéssel, nyomólemez készítéssel és egyedi nyomdai termékek készítésével foglalkoztam.
2017-ben régi álmom vált valóra: egyéni vállalkozóként foglalkozhatok webdesign-nal és grafikai tervezéssel.

Akik ismernek, azt mondják rólam, türelmes, nyugodt természetű és megbízható vagyok.

Forduljon hozzám bizalommal! Nem csak Debrecenben és környékén, hanem országosan is vállalom a weboldalak tervezését, karbantartását és működtetését.

Tapasztalataim

Adobe Illustrator 92%
Adobe Photoshop 87%
Adobe Indesign 96%
HTML5 90%
CSS3 86%
Joomla 98%
WordPress 95%